Hyppää sisältöön

HAM etsii tuottajaa

11.10.2024

HAM Helsingin taidemuseo on yksi Suomen ja Pohjoismaiden merkittävimmistä taidemuseoista, joka suuntaa rohkeasti tulevaisuuteen ja pyrkii toiminnassaan tarjoamaan yleisöilleen merkityksellisiä kokemuksia. HAMilla on laaja kansainvälinen näyttelytoiminta sekä yli 10 000 taideteoksen kokoelma, joka pitää sisällään Helsingin kaupungin julkisen taiteen kokoelman. HAM vastaa Helsingin taidekokoelmasta, tilaa uusia julkisia taideteoksia sekä hankkii kotimaista ja kansainvälistä taidetta. Lisäksi HAM vastaa Helsinki Biennaalin kuratoinnista ja tuotannosta sekä toimii Uudenmaan alueellisena taidemuseona. HAM on säätiömuotoinen organisaatio, joka kuuluu Helsingin kaupunkikonserniin.

Haemme nyt joukkoomme HAM Helsingin taidemuseoon

TUOTTAJAA

määräaikaiseen, kokoaikaiseen tehtävään ajalle 2.12.2024–31.10.2025.

Työskentelet HAM Helsingin taidemuseon näyttely-yksikössä Helsinki Biennaalin tuottajana ja tehtäviisi kuuluvat biennaalin teos- ja tapahtumatuotannot sekä niihin liittyvä yhteistyö taiteilijoiden ja sidosryhmien kanssa. Teos- ja tapahtumatuotantoon liittyvät hankinnat sekä matka- ja vierailujärjestelyt ovat vastuullasi. Tuotat ja koordinoit biennaaliin liittyviä arviointeja, raportointia ja selvityksiä sekä huolehdit osaltasi budjetinseurannasta. Osallistut myös tuotantorakenteiden kehittämiseen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa koulutustaustaa, riittävää kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä vahvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Työssä tarvitaan vankkaa kokemusta näyttely- tai tapahtumatuotannoista sekä taide- ja kulttuurikentän tuntemusta. Tuottajana sinulla on hyvät viestinnälliset valmiudet ja yhteistyötaidot ja omaat tilannetajua sekä ongelmaratkaisutaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä osaavassa, positiivisessa ja innostavassa työyhteisössä, jossa pääset näyttämään osaamisesi HAM Helsingin taidemuseon ja Helsinki Biennaalin tuotannoissa. Lähityöhön painottuvassa tehtävässä on mahdollisuus työskennellä joustavien työaikojen puitteissa ja saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun. 

Palkka 3120,96 € / kk sekä mahdollinen työkokemuslisä.  

Mikäli kiinnostuit paikasta joukossamme, lähetä hakemuksesi 25.10. klo 16 mennessä osoitteeseen rekry@hamhelsinki.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si ja otsikoi viestisi: HAKEMUS, Tuottaja, oma nimesi. Nimeä myös liitteet siten, että niissä näkyy nimesi. Arvostamme monimuotoista ja yhdenvertaista työyhteisöä ja toivomme saavamme hakemuksia monenlaisilta ja monipuolisista taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava tuottaja Hanna Nyman, puh. 040 168 3669. Yhteydenotot soittoaikoina ti 15.10. klo 15–16, to 17.10. klo 10–11 ja ma 21.10. klo 15–16.

Hae