Hyppää sisältöön

HAM etsii markkinointiviestinnän koordinaattoria

11.10.2024

HAM Helsingin taidemuseo on yksi Suomen ja Pohjoismaiden merkittävimmistä taidemuseoista, joka suuntaa rohkeasti tulevaisuuteen ja pyrkii toiminnassaan tarjoamaan yleisöilleen merkityksellisiä kokemuksia. HAMilla on laaja kansainvälinen näyttelytoiminta sekä yli 10 000 taideteoksen kokoelma, joka pitää sisällään Helsingin kaupungin julkisen taiteen kokoelman. HAM vastaa Helsingin taidekokoelmasta, tilaa uusia julkisia taideteoksia sekä hankkii kotimaista ja kansainvälistä taidetta. Lisäksi HAM vastaa Helsinki Biennaalin kuratoinnista ja tuotannosta sekä toimii Uudenmaan alueellisena taidemuseona. HAM on säätiömuotoinen organisaatio, joka kuuluu Helsingin kaupunkikonserniin.

Haemme nyt joukkoomme HAM Helsingin taidemuseoon

MARKKINOINTIVIESTINNÄN KOORDINAATTORIA 

määräaikaiseen, kokoaikaiseen tehtävään ajalle 2.12.2024–31.10.2025.

Tehtävässäsi sinusta tulee HAMin mainion markkinointiviestinnän tiimin tärkeä jäsen ja pääset tukemaan tiimiä ennen kaikkea Helsinki Biennaalin markkinointiviestinnän tehtävissä. Toivomme sinun olevan erityisen kiinnostunut omien kanavien sisällöntuotannosta ja sisällönsyötöstä. Osallistut luovien sisältöjen suunnitteluun ja samalla koordinoit monia yksityiskohtia merkityksellisiksi kokonaisuuksiksi. Helsinki Biennaalin tehtävien lisäksi avustat myös HAMin muissa markkinointiviestinnän tehtävissä.

Etsimme markkinointiviestinnän koordinaattoria, jolla on rautainen ote projektien hallintaan, sinnikkyyttä verkkosivujen päivitykseen, luovuutta sosiaalisen median sisältöihin ja innokkuutta mediatyössä avustamiseen. Tilaisuuksien järjestäminen ja taustamateriaalien valmistelu sujuu sinulta luontevasti. Olet kiinnostunut taiteesta, ilmiöistä sekä ihmisistä ja haluat osallistua HAMin markkinointiviestinnän kehittämiseen. Vahva suullinen ja kirjallinen kielitaito sekä suomeksi että englanniksi on tehtävässäsi olennaista, samoin alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä osaavassa, positiivisessa ja innostavassa työyhteisössä, joka työsuhteesi aikana valmistelee ja järjestää maailman tunnetuimpien nykytaidetapahtumien joukkoon tähtäävän Helsinki Biennaalin. Lähityöhön painottuvassa tehtävässä on mahdollisuus työskennellä joustavien työaikojen puitteissa ja saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun. 

Palkka 2945,24 € / kk sekä mahdollinen työkokemuslisä.   Mikäli kiinnostuit paikasta joukossamme, lähetä hakemuksesi 25.10. mennessä osoitteeseen rekry@hamhelsinki.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si ja otsikoi viestisi: HAKEMUS, Markkinointiviestinnän koordinaattori, oma nimesi. Nimeä myös liitteet siten, että niissä näkyy nimesi. Arvostamme monimuotoista ja yhdenvertaista työyhteisöä ja toivomme saavamme hakemuksia monenlaisilta ja monipuolisista taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointiviestintäpäällikkö Maarit Kivistö, puh. 040 485 5687. Yhteydenotot soittoaikoina ti 15.10. klo 9–10, to 17.10. klo 9–10 ja ma 21.10. klo 16–17.

Hae