Hyppää sisältöön

HAM etsii graafista suunnittelijaa

11.10.2024

HAM Helsingin taidemuseo on yksi Suomen ja Pohjoismaiden merkittävimmistä taidemuseoista, joka suuntaa rohkeasti tulevaisuuteen ja pyrkii toiminnassaan tarjoamaan yleisöilleen merkityksellisiä kokemuksia. HAMilla on laaja kansainvälinen näyttelytoiminta sekä yli 10 000 taideteoksen kokoelma, joka pitää sisällään Helsingin kaupungin julkisen taiteen kokoelman. HAM vastaa Helsingin taidekokoelmasta, tilaa uusia julkisia taideteoksia sekä hankkii kotimaista ja kansainvälistä taidetta. Lisäksi HAM vastaa Helsinki Biennaalin kuratoinnista ja tuotannosta sekä toimii Uudenmaan alueellisena taidemuseona. HAM on säätiömuotoinen organisaatio, joka kuuluu Helsingin kaupunkikonserniin.

Haemme nyt joukkoomme HAM Helsingin taidemuseoon

GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi liityt HAMin markkinointiviestinnän mainioon tiimiin ja vastaat yhdessä tiimin kanssa HAMin ja Helsinki Biennaalin brändin hallinnasta, valvonnasta ja kehittämisestä. Päivittäiseen työhösi kuuluu kampanjoiden, kampanja-aineistojen sekä erilaisten näyttelyiden ja muiden toimintojen graafisten elementtien suunnittelua ja tuotantoa. Pääset myös osallistumaan koko HAMin kehitystyöhön. 

Etsimme henkilöä, jolla on luovan osaamisen lisäksi monipuolista graafisen suunnittelun kokemusta sekä kyky hallinnoida laajoja kokonaisuuksia ja työskennellä useassa samanaikaisessa projektissa. Hallitset olennaiset ohjelmistot ja sinulla on näkemystä brändin hallintaan. Animointitaidot luetaan eduksi. Vahva suullinen ja kirjallinen kielitaito sekä suomeksi että englanniksi on tehtävässäsi olennaista, samoin vähintään alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä osaavassa, positiivisessa ja innostavassa työyhteisössä inspiroivien taiteen sisältöjen parissa. Lähityöhön painottuvassa tehtävässä on mahdollisuus työskennellä joustavien työaikojen puitteissa ja saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun. 

Palkka 3323,79 € / kk sekä mahdollinen työkokemuslisä.  

Mikäli kiinnostuit paikasta joukossamme, lähetä hakemuksesi 25.10. mennessä osoitteeseen rekry@hamhelsinki.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sekä kolme valitsemaasi työnäytettä tai linkki portfolioosi. Otsikoi viestisi: HAKEMUS, Graafinen suunnittelija, oma nimesi. Nimeä myös liitteet siten, että niissä näkyy nimesi. Arvostamme monimuotoista ja yhdenvertaista työyhteisöä ja toivomme saavamme hakemuksia monenlaisilta ja monipuolisista taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointiviestintäpäällikkö Maarit Kivistö, puh. 040 485 5687. Yhteydenotot soittoaikoina ti 15.10. klo 9–10, to 17.10. klo 9–10 ja ma 21.10. klo 16–17.

Hae