Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat ja harjoittelupaikat

HAM Helsingin taidemuseo on yksi Suomen ja pohjoismaiden merkittävimmistä taidemuseoista, joka katsoo tulevaisuuteen ja joka etsii kaikissa toiminnoissaan tapaa olla merkityksellinen yleisöilleen. HAMilla on laaja kansainvälinen näyttelytoiminta sekä yli 10 000 taideteoksen kokoelma, joka pitää sisällään Helsingin kaupungin julkisen taiteen kokoelman. HAM vastaa Helsingin taidekokoelmasta, tilaa uusia julkisia taideteoksia sekä hankkii kotimaista ja kansainvälistä taidetta. HAM vastaa myös nykytaidetapahtuma Helsinki Biennaalin tuotannosta ja Uudenmaan alueen alueellisesta taidemuseotehtävästä. HAMin henkilöstö ja toiminta kuuluvat HAM Helsingin taidemuseosäätiöön, joka on osa Helsingin kaupunkikonsernia.

Avoimet työpaikat

Juuri nyt etsimme taloushallinnon koordinaattoria.

Avoimia työhakemuksia voit lähettää osoitteeseen rekry@hamhelsinki.fi.

Työharjoittelut

Ilmoitamme HAMin työharjoittelumahdollisuuksista tällä sivulla. Työharjoittelun kesto voi olla 1–4 kuukautta, ja kaikki harjoittelupaikat ovat palkallisia. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työharjoittelupaikkoja.

TET-harjoittelu

TET-harjoittelijapaikkoja HAM Helsingin taidemuseossa on tarjolla yksi syyskaudelle sekä yksi kevätkaudelle.

Tarjoamme TET-harjoittelijalle viikko-ohjelman, jonka avulla pääset tutustumaan monipuolisesti Helsingin taidemuseon eri yksiköihin. Otsikoi hakemuksesi ”TET-harjoittelu, oma nimesi” ja lähetä se 27.9. mennessä osoitteeseen rekry@hamhelsinki.fi.

Sijainti: Eteläinen Rautatiekatu 8, Helsinki
Harjoittelun pituus: 1 viikko
Harjoittelun ajankohta: viikkojen 44-46 aikana

Hae